Вівторок, 07.05.2024, 16:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2014 » Вересень » 2 » 1 вересня. Свято першого дзвінка
13:22
1 вересня. Свято першого дзвінка

Щасливої дороги в Країну Знань!

 Кожен навчальний рік - це новий розділ вічної книги життя. Ми заповнюємо її сторінки, радіємо чи сумуємо, дивуємося неповторності кожного дня. Ось уже перший дзвоник покликав за собою у приємну далечінь вересня. Гостинно відчинилися двері в Країну Знань. Настав час серйозних думок, домашніх завдань, семінарів, відмінних оцінок та відповідальності. Пора прощатися з літніми пригодами та настроєм.

Першого вересня ми радо зустріли всіх студентів на подвір'ї нашого Плужненського професійного аграрного ліцею. Свято пройшло весело, цікаво і по-родинному. Відкрив лінійку, присвячену Дню знань,   директор ліцею Лісовський Михайло Іванович.  Він побажав нам успішного навчального року і великих здобутків у навчанні. З вітальним словом від імені батьків звернулась до присутніх Іщук Тетяна Василівна.

Крім того, привітати ліцейну родину зі святом приїхала гість з Хмельницького, заступник директора науково - методичного центру Шамралюк Олена Леонідівна побажала, щоб наші душі засіялися зернами розуму, добра, мудрості та щастя.    До президії ліцею був запрошений голова Плужненської сільської Ради Максимчук Віктор Йосипович, який привітав всіх присутніх з святом знань.

           А також в числі запрошених гостей був настоятель Святомихайлівської  церкви Митрофорний протоієрей отець Леонід.

Традиційно, як і не одне десятиліття він благословив усіх учнів та колег на нові знання.

Своїх нових студентів привітали також майстер Ващук Б.А. та класний керівник Васильчук В.А.

І ось вона, довгоочікувана, незабутня мить – лунає перший дзвоник, честь дати який отримали першокурсники Сопронюк Любов та Кульчин Юрій. Перший дзвінок закликав всіх на перший урок під темою «Україна - єдина країна». Студенти розбіглися по навчальних кабінетах, розпочався навчальний процес. Ось вони - студентські будні. Бажаємо усім вам, любі друзі, підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Тільки ваші здібності та наполегливість стануть запорукою   успіхів у навчанні.

Щасливого навчального року!

Провідний бібліотекар

Плужненського ПАЛ

Кондратюк Валентина Сергіївна

Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 657 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту