Вівторок, 30.04.2024, 11:32
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2015 » Лютий » 3 » Герої серед нас.
15:43
Герої серед нас.

Герої серед нас.

Нещодавно в Плужненському професійному аграрному ліцеї відбулася зустріч студентів і викладачів із випускником ліцею,  на даний час   учасником бойових дій в зоні АТО, Іщуком Василем Віталійовичем.

З вступним словом та характеристикою про Василя виступила класний керівник Содомора Ніна Юліанівна. Вона розповіла присутнім про те, яким він був студентом: старанним та відповідальним.

Всі слухали розповіді Василя затамувавши подих. Дуже важко описати ті відчуття та емоції, які панували, а слухати без сліз було неможливо.
Він поділився зі студентами своїми думками щодо подій на сході нашої держави, розповів про мужність українських бійців, які захищають територіальну цілісність України. Адже в зоні АТО перебувають не тільки досвідчені військові, а й молоді хлопці, яким справжня війна навіть у страшному сні не снилася. У свої молоді роки доводиться поєднувати професійну діяльність і бойові чергування, щохвилини бути напоготові, щоб захистити рідну землю від лютого ворога.

Зустріч була надзвичайно теплою та щирою. Діти давали запитання, які їх хвилювали, Василь із задоволенням відповідав на них. Найголовніше в цій зустрічі була правда, яку почули діти з вуст учасника воєнних дій. Адже ми знаємо про те, що ми бачимо по телебаченню, не завжди є правдою. На пам'ять про наш ліцей учні подарували для Василя листи, які вони самі написали. Василь  з щирою посмішкою дякував за листи, які зігрівають їх та надають їм сили у бою. Ми впевнені, що наша Україна переможе, коли нас захищають такі патріоти! У кінці Василь Іщук побажав учням успіхів у навчанні, а всім присутнім мирного неба над головою.

Як вистояти у важкий час, не впасти духом та зберегти мир – головна мета зустрічі. Молодь та працівники ліцею разом з земляком пережили той героїзм та відповідальність, яку наші воїни мають щодня на передовій нашої держави, глибоко переосмисливши ціну життя, свободи і незалежності.

Хвала і шана цим молодим бійцям, котрі у свої роки квітучих почуттів любові, грудьми стали на захист Батьківщини, залишивши мирне життя та родину. Ви наша гордість і слава України!

Героями не народжуються , героями стають.   

 

 

 

 

 

Кондратюк Валентина Сергіївна - провідний бібліотекар Плужненського ПАЛ

 

 

Переглядів: 579 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Друзі сайту