Четвер, 02.05.2024, 23:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2018 » Листопад » 12 » Підготовка молоді до самостійного життя
10:51
Підготовка молоді до самостійного життя

Згідно плану виховної роботи Плужненського ПАЛ на 2018-2019 навчальний рік, 31 жовтня в ліцеї проведено інформаційно-просвітницький захід для учнів на тему: "Підготовка молоді до самостійного життя: юридичні, соціальні, психологічні аспекти".

У проведенні заходу взяли участь представники Ізяславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану, районного центру зайнятості, представники благодійного фонду «Свобода-Хофеш».

У ході заходу було розглянуто три складові програми підготовки до самостійного життя, а саме: ознайомлення молодих людей з основними положеннями сі­мейного права, формування у молодих людей навичок самостійності у різних сферах життя, збереження власного здоров’я.

Мета цього заходу є надання можливості молодим людям правильно зрозуміти життя, грамотно планувати сімейне життя, професійний шлях, робити правильний та усвідомлений вибір на користь здоровому способу життя.

Ліцеїсти з захватом прослухали інформацію про сексуальні відносини. Молоді люди зараз всі по-різному ставляться до цього питання. Одні не тільки не мають практики в цьому, але навіть і не прагнуть до цього. Інші ще не мали сексуальних контактів, але постійно думають про те, коли і як саме це може статися. Треті давно вже переступили цю межу: вони не тільки мають досвід сексуальних відносин, але і продовжують активно прагнути до них. Сексуальні відносини володіють потужною силою. Ця сила настільки потужна, що може зробити наше життя незвичайним, але і... настільки потужна, що, якщо неправильно використовувати її, може привести людину до погибелі, тому дуже важливо відноситись до цього свідомо і відповідально.

Особливо сподобався виступ представників благодійного фонду «Свобода-Хофеш», які доступними словами розповіли, як важлива в нас час віра в себе, в Бога і в свої можливості. Ними були виконані пісні про надію, віру і любов.

Учням було роздані буклети на юридичні, соціальні, психологічні аспекти.

Гості пообіцяли, що ця зустріч буде не остання.

Учні вдячні всім учасникам заходу за цікаву, змістовну інформацію про підготовку до самостійного життя.

Переглядів: 355 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту