Четвер, 02.05.2024, 18:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2014 » Грудень » 17 » І знову перемога…
18:03
І знову перемога…

 

         Наша Україна надзвичайно багата і щедра на пісні, які виникли ще в сиву давнину. Вони відображають характер, звичаї, вірування, боротьбу за кращу долю, за визволення від загарбників. Вони — сама історія… У пісні відтворюється доброта, щирість, душевність, весела вдача українців, у ній звучать їхні мрії, надії, сподівання.
         Пісня має великий вплив на наше життя, вона супроводжує нас від дня народження до дня смерті, впливає на наші почуття, на наш настрій. Тому вона є нев'янучою окрасою духовної культури нашого народу. Без пісні  взагалі не можна уявити повнокровного Духовного життя людини. У ній повсякчас можна почути рідний серцю голос Батьківщини.

         Саме рідній Україні, велету козацького духу були присвячені пісні представників Плужненського ПАЛ на обласному  конкурсі «Пісенний вернісаж» серед працівників професійно-технічних навчальних закладів, присвяченому Дню Збройних сил України.

         За яскраве, професійне оранжування музичних творів, за виявлену майстерність, високий рівень виконання, артистичність, сценічну культуру нагороджені дипломами першого ступеня:

1) У номінації «Солісти» Юрій Хеленюк, який виконував пісню  «Присвята батькам» на слова  і музику Анатолія Матвійчука;

2) У номінації «Малі вокальні форми» квартет  у складі Юрія Хеленюка, Анатолія   Колісняка,  Віктора Лісецького, Олега Зайчука,  який виконав «Козацьку пісню» на слова В.Крищенка, музику В.Кузнєцова, керівник гуртків художньої самодіяльності - Анатолій Колісняк.  

          Щиро вітаємо переможців обласного  конкурсу «Пісенний вернісаж» за наполегливу працю на співочій ниві. Хочеться особливо відзначити талановитого соліста Юрія Хеленюка, який багато разів радує ліцей перемогами на обласному рівні.

          Від душі бажаємо творчого неспокою усім учасникам обласного конкурсу та нових перемог.

 

 

            Є. В. Лісовська – заступник директора по навчально-виховній роботі.

 

 

 

Переглядів: 575 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту