Вівторок, 30.04.2024, 20:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2015 » Лютий » 3 » Ми всі народжені з любові.
15:11
Ми всі народжені з любові.

 

Ми всі народжені з любові.

 

         Нещодавно в Плужненському професійному аграрному ліцеї відбулися загальноліцейні батьківські збори, на які були запрошені всі батьки учнів, викладачі, майстри виробничого навчання, вихователі.

         На порядок денний було  винесено такі питання: інтеграція зусиль  інженерно-педагогічного колективу та батьківської громадськості із вирішення проблем навчання і виховання учнів та набуття ними різнобічних життєвих і громадських компетентностей; поновлення складу батьківського активу ліцею; організація безпеки життєдіяльності та охорони праці учнів.

         Розпочалися збори із вирішення питань порядку денного на рівні навчальних груп. По завершенню зборів у групах усі зібралися в актовій залі, де відбулася зустріч  адміністрації навчального закладу з батьками учнів. Перед присутніми виступили заступник директора  з навчально-виховної роботи Лісовська Є.В., заступник директора з навчальної частини Прилепська І.Д., інженер з охорони праці Стецюк О.К. Інформацію стипендіального забезпечення, матеріальної допомоги учням було надано бухгалтером ліцею Якушевською О.М.

         Крім офіційної частини зборів, традиційно, сюрприз для батьків підготували учасники художньої самодіяльності у вигляді тематичного концерту під символічною назвою «Ми всі народженні з любові».

         Сценарій концертної програми було підготовлено учнями 25 групи, а активними учасниками концерту стали Ковальчук Яна, Яремчук Ганна, Гойко Анастасія – 25 гр.;  Дацюк Аліна та Ліщинович Мальвіна – 35 гр.; Панчоха Володимир, Буйніцька Наталія – 24 гр.;  Демянчук Діана, Пирожок Олександра, Гарбар Наталія – 14 гр.; Одерака Іванна- 34 гр. та Демянчук Аліна- 4»Б» гр.

         Молоді таланти подарували  своїм найдорожчим людям пісні та поетичні  рядки, що бриніли в їхню честь щирою схвильованістю і теплом на струнах юних сердець і душ виконавців.

         По завершенні концертної програми Є.В.Лісовська  від імені дирекції та інженерно-педагогічного колективу подякувала батькам за те, що вони доручили ліцею свій найдорожчий скарб, яким є діти, та пообіцяла, що педколектив докладе усіх зусиль, щоби цей скарб примножити.

 

                                      Класний керівник групи №25

                                      Поліщук В.П.

 

Переглядів: 561 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Друзі сайту