Середа, 01.05.2024, 06:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2017 » Березень » 1 » Пам’яті Небесної Сотні присвячується…..
10:05
Пам’яті Небесної Сотні присвячується…..

     

 

 

 

 

 

 

               Герої Небесної Сотні – теперішній голос   нашого сумління та сторожі нашої громадської поведінки. Небесна сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас.

Весь народ 20 лютого 2017 року вшановував пам'ять за загиблими на Майдані Незалежності Не оминув цю подію своєю увагою і Плужненський професійний аграрний ліцей, де було проведено вечір – реквієм «Герої не вмирають».

Ведучі, учні 25 групи, Задорожна Юлія і Кравчук Вікторія, розпочали вечір і ознайомили всіх присутніх з історією початку тих подій, які відбувалися на Майдані. Всі неначе повернулися у ті страшні події. До кожного з присутніх торкнувся біль, смуток, розпач; усвідомили, що в нашій державі є такі українці – патріоти, які поклали своє життя за наше з вами майбутнє. Вони більше ніколи не відчують материнської любові, ніколи не будуть радіти життю, яке вони так любили.

У віршах, які прозвучали на сцені у виконанні Шевчук Зоряни та Тимчук Галини, прозвучала страшна правда про пережите, про біль матерів, які залишилися без своїх дітей.

Світило сонце і сміялись діти,

По вулицях несли з Героями гроби,

Лунало «Слава!» й похилились квіти…

Ридали посивілі Матері

З обличчями чорнішими від ночі…

За ЩО?! Стріляли рано – на зорі

В невинні Душі, в чисті світлі Очі?...

Зворушили наші серця і пісні «Над землею тумани…» у виконанні Дацюк Юлії, і Колісняка Анатолія і «Повертайся Солдате!..» у виконанні Слободенюк Аліни і Паламарчук Аміни.

Вшанували хвилиною мовчання всіх, хто поклав життя за долю, за волю, за незалежність і свободу нашої України.

Закінчився вечір – реквієм переглядом документального відео. Всі неначе знову там побували і відчули жах кровопролиття, яке розгорталося тоді в центрі Києва на вулицях Інститутській, Грушевського, на Європейській площі, Майдані, у Маріїнському парку.

  • не вмирають! Вони завжди будуть жити в наших серцях. Хай пам'ять про них додасть нам силу, волю, мудрість, щоб надалі захищати свою свободу і піклуватися про тих , які залишилися без дітей і батьків, чоловіків і дружин, рідних і друзів; завжди підтримувати і допомагати їм.

Задорожна Юлія - учениця 25групи

 

Переглядів: 496 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту