Вівторок, 30.04.2024, 23:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2015 » Лютий » 11 » Вечір до дня закоханих
23:18
Вечір до дня закоханих

 

Любов придумана не нами, 
Вона від Бога нам дана, 
І хоч любов буває різна, 
Та кожна справжня — 
Завжди лиш одна...

        Ось такими словами розпочався вечір присвячений Дню Святого Валентина у стінах Плужненського професійно аграрного ліцею. В залі присутні закохані пари, а їхні очі на передодні Дня Святого Валентина ніби й промовляють «Я тебе кохаю...». Різні віки, різні мови... все різне. Єдине — кохання. Кохання — все, що було, буде. Воно зігріває вас у свята й будні. Найкращими словами, які причаїлись у найпотаємніших глибинах сердець, передають закохані одне одному свої почуття, розповідають про радість і щастя, про тугу та біль. Саме кохання, любов — джерело творчого натхнення багатьох поколінь.

           Слід відмітити роботу ведучих Саприкіної Крістіни та Бортник Юлій, які чудовими мелодійними голосами зачарували всіх присутніх. Адже тема кохання це невичерпне джерело почутів.

Учні 22 групи по професії «Кухар, кондитер»   Саприкіна Крістіна,  Кулаківська Іванна та Павлюк Марія подарували для присутніх в залі пісні: «Казка про кохання», «Мне не жаль»,  «Калину», які зачепили не одне серденько і викликали схвилювання та радість юнаків та дівчат.

Взагалі тема кохання це джерело про яке можна  говорити, чи  писати годинами, адже воно штовхає нас, людей, на приємні вчинки та приносить радість оточуючим.

Новизною цього свята було те, що учні читали уривки з творів про кохання : всесвітньо відомого роману Шекспіра «Ромео і Джульєти», твору Лесі Українки «Лісова пісня», Булгакова «Майстер і Маргарита» та інші.

Святкування Дня Святого Валентина було продовжено у гуртожитку, де містилася скринька для валентинок, які згодом листоноші розносили адресатам, а о 20 годині було розпочато святкову дискотеку.

          З нагоди Дня Святого Валентина хочеться побажати кожному учневі віднайти справжнє кохання в своєму житті.

Кохайте і будьте коханими!

 

 

Гусарчук Надія Михайлівна – вихователь гуртожитку

                                                  Плужненського ПАЛ

 

Переглядів: 474 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Друзі сайту