Понеділок, 06.05.2024, 00:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2019 » Січень » 22 » Випуск 2018.
19:02
Випуск 2018.

Нещодавно в Плужненському професійному аграрному ліцеї був святковий і хвилюючий день - випуск групи 8-Б по професії «Соціальний робітник , молодша медична сестра з догляду за хворими».

Позаду залишився період безтурботного учнівського життя: веселий, щасливий, наповнений радістю відкриттів і незабутніх зустрічей.

Після слів ведучої Дмитрук М.О. до святкової зали під оплески присутніх викладачів, майстрів та гостей свята провела своїх вихованців майстер виробничого навчання Борисевич С.В.

Піднесено лунали слова директора ліцею Лісовського М.І., який розпочав урочисту частину та побажав щасливої життєвої дороги, хороших друзів, особистих перемог та реалізації задумів і творчих планів. Михайло Іванович із вдячністю звернувся до батьків наших учнів, просив бути такими ж активними у навчально-виховному процесі, наголосив, що тільки у тісній співпраці виростають такі гарні кваліфіковані робітники.

І ось настав хвилюючий момент – це вручення дипломів кваліфікованого робітника. Заступник директора з навчальної частини Прилепська І.Д. зачитала наказ «Про закінчення навчального закладу, вручення дипломів кваліфікованого робітника». 21 учень випускної групи отримав дипломи кваліфікованого робітника, серед них 3 випускники отримали дипломи з відзнакою: Іванець Ірина Володимирівна, Закацюра Олена Василівна, Поліщук Алла Василівна.

Звичайно, не обійшлося свято без нагородження грамотами випускників. В особі заступника директора з виховної роботи Микитюк М.В. були врученні грамоти наступним учням: Закацюрі О.В., Іванець І.В., Поліщук А.В., Кондратюку П.М., Пацюк Н.Ю., Кирилюк О.О., Пучініній Н.В., Чаплинець І.І.

Продовжила привітання майстер групи Борисевич С.В., яка зазначила, що період учнівства закінчився, а настала пора звершень, пора самостійного дорослого життя.

Слова подяки висловили і самі випускники. Вони подякували всім викладачам, майстрам, працівникам ліцею за їхню сумлінну працю та подарували своїм наставникам квіти.

Випускників під час свята вітали учні 34 групи Паламарчук Аміна і Слободенюк Аліна виконуючи пісні «Музика рідного дому» та «Мамина хатина».

Від імені всіх батьків вітальні слова говорила Ковальська Лідія Миколаївна, яка щиро зичила випускникам здоров’я міцного, щастя земного, побажала всім рівних доріг, попутного вітру, добра, в серці любові, надійних друзів і щоб усі заповітні мрії збулися.

Бурхливі емоції та радість, і, разом з тим, відчуття смутку переповнювали випускників. Вони жалкували за тим, що все так швидко закінчилося і водночас раділи, що перед ними відкривається нова сторінка життя.

Бажаю випускникам Божого благословення, щедрої долі, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!

В добру путь дорогі випускники!

Борисевич С.В.- майстер виробничого навчання

Переглядів: 433 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту