Неділя, 05.05.2024, 15:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2014 » Листопад » 28 » Випуск у Плужненському ПАЛ.
22:15
Випуск у Плужненському ПАЛ.

 

Випуск у Плужненському ПАЛ.

Осіннє кленове різнобарв’я розтануло у чарівній  мелодії, під яку кращі з кращих, випускники групи 1-Б, зайшли до святкової зали Плужненського професійного аграрного ліцею на своє випускне свято впевненим кроком дорослих зрілих людей.

Так – це наші славні подоляни, діти України, сини робітничого люду, а нині випускники професії: «Тракторист –машиніст сільськогосподарського виробництва; водій автотранспортних засобів категорії «С»».

Вітальне слово директора Плужненського ПАЛ Лісовського М.І. пролунало, як настанова, з батьківською мудрістю та гумором, підбадьоривши гарними, щирими  побажаннями.

Святково прикрашена зала і тепла дружня атмосфера у залі позитивно та гармонійно доповнювали виступи учасників гуртка художньої самодіяльності: Кулаківської Іванни, Сопронюк Любові, Саприкіної Кристіни, Панчохи Ігора.

Талановиті діти подарували випускникам пісні українських авторів майстерно, вклавши у кожну ношу часточку серця і краплинку тендітної, чутливої дитячої душі, отримуючи у нагороду бурхливі оплески слухачів.

Зі словами подяки до керівництва і працівників ліцею звернувся староста гуртожитку, а тепер випускник, Кондратюк Андрій.

Запрошенні на випускне свято майстри Федорчук М.Ю. та Близнюк А.М. побажали випускникам віднайти себе у праці, гідно представити наш ліцей по місцю роботи.

Слова подяки викладачам і майстрам, керівництву ліцею висловила мама випускника Живчук Валентина Станіславівна і побажала працівникам ліцею і випускникам здоров’я і щасливої дороги у житті.

Хочеться і нам побажати нашим випускникам щасливої долі і своєю натхненою працею гідно представляти наш ліцей на теренах України і за її межами.

 

 

 

Хеленюк Ю.М. – керівник гуртків художньої самодіяльності  

Переглядів: 640 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту