Субота, 04.05.2024, 19:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2015 » Грудень » 4 » Здоров’я – найбільший дар природи.
21:20
Здоров’я – найбільший дар природи.

Здоровя – найбільший дар природи.

Здоров’я – найбільший дар природи. Людина отримала від природи надзвичайно досконалий організм, прекрасної форми з універсальною стійкістю до труднощів життя – холоду і спеки, , ран і отрут, страхів і нервових потрясінь, голоду та захворювань. З роками здоров’я все слабшає, а хвороб стає все більше. Кожна людина являє собою єдність двох протилежностей – здоров’я і захворювання.

На сьогоднішній день актуальною проблемою, являється захворювання на туберкульоз.

Туберкульоз – це інфекційне захворювання, збудником якого є мікобактерія туберкульозу, котре передається переважно повітряно-крапельним шляхом від хворої людини до здорової. Туберкульоз, у більшості випадків, уражає легені, але захворювання може ушкодити будь – який орган, наприклад: нирки, хребет, лімфатичні вузли, кишечник, шкірні покриви, статеві органи тощо.

Тому саме з профілактичною метою, особливо з молодим поколінням потрібно проводити бесіди, лекції, щоб навчити правил та методів запобігання інфекційних захворювань. Ось саме з цього приводу 16 листопада відбулася зустріч студентів Плужненського професійного аграрного ліцею з лікарем фтізіатром Кондрашовою Наталією Вікторівною. Лікар провела лекцію на тему: «Туберкульоз». На лекції було розкрито багато корисної інформації, щодо ознак хвороби, шляхів передачі захворювання, форм та стадій туберкульозу. Особливої уваги заслуговує те, що лікар наводила багато прикладів захворювання, з реального життя, з життя наших громадян.

Студенти з захопленням слухали змістовну розповідь, яка містила в собі багато корисних порад, попереджень та побажань для студентів нашого ліцею. Щодо підтримки здорового способу життя. Адже молоде покоління – це наше майбутнє!

        

                                     Клімчук В.А. - майстер виробничого навчання      

Плужненського ПАЛ  

 

Переглядів: 530 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту