Субота, 04.05.2024, 17:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2015 » Березень » 12 » Зустріч з працівниками медицини
23:35
Зустріч з працівниками медицини

 

                  

                       Попереджений – значить озброєний!

 

    Наше  здоров’я – у  наших руках і  ми маємо його берегти.   Людина сьогодні звикла сподіватися не на захисні сили свого організму, а на могутність медицини. Академік Амосов стверджував: «Щоб бути здоровим, потрібні власні зусилля, постійні і значні. Замінити їх не можна нічим». Але захворюванню можливо запобігти.                                                                                                                                                 

  В Плужненському професійному аграрному ліцеї  приділяють велику увагу  здоровому способу життя учнів: це практичні дії (заняття фізичною культурою та спортом), спрямовані на зміцнення організму й поліпшення загального самопочуття; профілактичні дії (лекції, бесіди, конкурси на дану тематику, зустрічі з лікарями), спрямовані на запобігання захворювань.

       Кожен понеділок на загальноліцейній лінійці медсестра підліткового кабінету Ізяславської амбулаторії ПМСД – Мазур В.І. проводить з учнями ліцею змістовні бесіди по профілактиці різних захворювань і це дуже важливо, тому що попереджений, значить озброєний.

        Хочемо подякувати  лікарям ЦРЛ за  зустрічі у стінах ліцею, які сприяють посиленню уваги учнів до стану свого здоров’я. Ось нещодавно проходила зустріч з лікарем – фтізіатром   Кондрашовою Н.В. з приводу місячника боротьби з туберкульозом. На протязі бесіди учні були ознайомлені з історії виникнення туберкульозу, клінічними проявами, симптомами, лікуванням та профілактикою цього захворювання. Наталія Вікторівна приділила  особливу увагу проходженню флюорографічного обстеження, що є одним із факторів профілактики туберкульозу.

       По завершенні зустрічі лікар Кондрашова Н.В. звернулась до всіх учнів з проханням не боятися звертатися за допомогою до лікарів, які завжди,  при потребі, вчасно можуть надати медичну допомогу.

      Бажаємо усім міцного здоров’я!

                                                               Борисевич С.В. викладач спец.дисциплін Плужненського ПАЛ

Переглядів: 436 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту