Середа, 01.05.2024, 12:45
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2017 » Березень » 1 » Зустріч з учасниками АТО
09:50
Зустріч з учасниками АТО

Цікава, змістовна зустріч з випускником ліцею - учасником АТО.

Плужненський професійний аграрний ліцей за більш як 60 років свого існування став другою рідною домівкою для багатьох наших учнів. Про це свідчать часті відвідування учнями - випускниками навчального закладу. У ліцеї завжди раді зустрічати наших випускників, місцевих і з далеку, де б вони не перебували, чи то навчалися у вищих навчальних закладах, чи то працювали на державних або приватних підприємствах нашої країни, чи віддавали свій обов'язок Батьківщині. .

На цей раз у гості завітав минулорічний випускник ліцею Савенков Василь, який навчався по професії «Лісник, тракторист, водій». Учні та працівники ліцею особливо раді бачити Василя у навчальному закладі так, як він після закінчення навчального закладу майже відразу відправився добровольцем у збройні Сили України, спочатку він проходив навчання у одній з військових частин Львівської області, а потім був відправлений у м. Попасна Луганської області для участі в АТО.

Зустріч учнів з Василем, яку організувала адміністрація навчального закладу пройшла цікаво і змістовно. Учні уважно слухали відповіді Василя на поставленні ними запитання і в очах їх спостерігалася радість і сум, переживання і тривога за свого товариша, який обрав у житті такий не легкий шлях, дивилися на вчорашнього учня затамувавши подих з гордістю і повагою. Під час зустрічі також згадали всіх наших випускників, які знаходяться у зоні АТО, згадали про полеглих на сході України наших земляків, двоє з яких до речі загинули у м Попасна.

Після закінчення короткотривалої відпустки Василь знову повернеться до військової частини, то ж хай щастить йому, щоб повернувся живим та неушкодженим додому. Раді його бачити у нашому ліцеї.

 

 

Практичний психолог Плужненського ПАЛ Гончарук Г.М.

 

Переглядів: 478 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту