Вівторок, 30.04.2024, 17:37
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2015 » Лютий » 20 » Зустріч з випускниками різних поколінь.
07:38
Зустріч з випускниками різних поколінь.

Зустріч випускників Плужненського ПАЛ.

        Нещодавно в стінах нашого ліцею відбулась змістовна та цікава зустріч з випускниками минулих років.

…Звучить Державний Гімн України. З дружньою промовою перед усіма присутніми виступив заступник директора з навчально-виробничої частини Кушнір Віктор Петрович, який привітав колишніх випускників та підкреслив значущість професій в їхньому сьогоденні, які вони колись обрали.

         За святковим столом-випускник 1969 року Кондратюк Василь Максимович:  «Я пропрацював водієм 38 років. За весь час жодного разу не змінив місця роботи, а працював я в «Комбінаті комунальних підприємств», пізніше господарство перейменували в комунальне підприємство «Плужне». З цього підприємства я пішов на пенсію, але після цього продовжував працювати ще 2 роки. Моя професія стала мені потрібною на протязі всього життя».

          Випускник 1970 року Ковінський Василь Григорович:  «Після закінчення Плужненського училища я отримав права тракториста-машиніста та всі 37 років пропрацював в «Комбінаті комунальних підприємств, пізніше-це комунальне підприємство «Плужне».Тут я працював трактористом. Звідси я пішов на заслужений відпочинок, але до кінця життя не шкодую про обрану професію».

           Випускник 1981 року Жогов Валерій Вікторович: «Я закінчив Плужненське СПТУ з червоним дипломом. Після закінчення училища мені дали направлення в Харківський індустріально-педагогічний технікум, який я успішно закінчив та отримав спеціальність «Майстер виробничого навчання». Майстром я працювати не пішов, бо кликала мене нова техніка на польовому стані місцевого колгоспу «Дружба». Працював я на комбайнах, на різних тракторах, до цього часу працюю в приватному господарстві, але своїй професії не зраджую. Хочеться побажати всім учням ліцею бути вірними своій професії, бо тільки та робота, яку ти любиш, приносить справжнє задоволення для людини».

      Випускниця 1995-1998 років Омелянчук Лариса Іванівна:  «Я  навчалась в ліцеї по професії «Швея, закрійник, перукар». Хоча я на даний момент не працюю за спеціальністю, але вона мені пригодилась в житті, бо кожного разу сідаю за швейну машину і щось шию або вишиваю для своєї родини».

   Учениця 12 групи Саприкіна Крістіна на святковому рушнику внесла запашний коровай, бо без хліба не буває свята. Наші чарівні ведучі-учні 32 групи Ул’янич Марина та Ткачук Віта надають слово кожному з випускників, а художній керівник Хеленюк Юрій Миколайович зачаровує всіх присутніх своїми піснями років юності випускників та сучасними піснями. Учні 32 та 12 групи подарували на добру пам’ять незабутні пісні про нашу неньку-Україну, про калину, про добро і радість, про мир, який так потрібен сьогодні та для нашого світлого майбутнього.

      Аналізуючи всі виступи колишніх випускників та всі розповіді про іхні вибрані професії, ми ще раз переконуємось у тому, що робітничі професії є найнеобхіднішими в житті кожної людини тому, що  не буде орана земля та засіяна  пашня, не буде збудований дім, не буде кому лікувати тварин, не буде посаджений та рости ліс без людських рук та без усіх тих знань, умінь та навичок, які здобувають учні саме у Плужненському професійному аграрному ліцеї.

     Зі словами подяки за чудове свято до випускників, до присутніх звернулась заступник директора з навчально-виховної роботи Лісовська Євгенія Вацлавівна та з найкращими побажаннями завершила свято.

       Маємо надію, що такі плідні та цікаві зустрічі з нашими випускниками будуть частішими та ще цікавішими.

                                                                              Класний керівник: Байдак Т.М.

Переглядів: 623 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Друзі сайту