П`ятниця, 03.05.2024, 20:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2015 » Квітень » 29 » Звітний концерт
06:12
Звітний концерт

Обласний огляд художньої самодіяльності - свято талантів!

      Весна в буянні зелені та цвіту,

      Дарує нам і радість, і тепло,

      Співає молодість-нащадки заповіту,

      На щастя й долю, людям на добро!

     Дзвінким і голосистим, натхненним і яскравим відбувся обласний огляд художньої самодіяльності у Плужненському професійному аграрному ліцеї 28 квітня 2015 року в м.Ізяславі.

     На початку огляду директор навчального закладу М.І.Лісовський лаконічно охарактеризував стан роботи та досягнення колективу художньої самодіяльності ліцею за 2014-2015 навчальний рік .Дана  висока оцінка рівню та виконавській майстерності учасників гуртків художньої самодіяльності, керівниками яких є Юрій Хеленюк та Анатолій Колісняк, свідченням чого є численні нагороди на різних конкурсах та фестивалях обласного рівня.

      Майстерно та на високому художньому рівні прозвучали пісні «Стоїть козак на чорній кручі» і «Запорозька слава» у виконанні зведеного хору с. Хотень та м.Ізяслава працівників та учнів ліцею під керівництвом А.В.Колісняка та Ю.М.Хеленюка.

      Пісні жіночих та чоловічої вокальних груп «Мамина яблуня», «А в селі…» і «Їхав козак на війноньку» глядачі зустріли бурхливими оплесками та з  сльозами на очах. Порадували душі солісти: Іванна Одерака, Крістіна Саприкіна, Анатолій Колісняк, Юрій Хеленюк. Їх різножанрові пісні: «Одинокий птах», «Мамо, не плач», «Цвітуть осінні сині небеса», «Стрілецький романс» високо оцінили члени журі ХДЦЕВУМ: завідуюча методичним відділом І.В.Посвістак та методист С.В.Юрчук і не залишили байдужими жодного слухача. Яскраво і колоритно влились у програму виступ гумориста-дипломанта обласного конкурсу гумористів Філінюка Олександра з гуморескою О.Вишні «Мудрий заєць» і виступи Охремчука Олега з Філінюком Олександром із уривком з твору Олексія Коломійця «Фараони», за що отримали шквал оплесків, даруючи чудовий настрій і членам журі, і глядачам.

      Справжньою перлиною концерту стали вокальна група учениць ліцею з піснею «Три поради», змішаний квартет керівників гуртків та учениць Іванни Одераки і Анастасії Гриценко з піснею «Сину, качки летять», чоловічий дует у складі А.В.Колісняка та Ю.М.Хеленюка з піснею братів Гжегоджевських «Мамі», що особливо було відзначено членами журі. Авторський вірш Діани Шитік «Мій син герой»  торкнувся струн душі кожного слухача. Всі виступи гаряче підтримувала глядацька аудиторія – вибаглива, але справедлива.

         Всі присутні отримали прекрасний заряд позитиву і найщирішу вдячність від учасників обласного огляду - конкурсу колективів художньої самодіяльності.

         Журі від Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді у складі  Посвістак Ірини  Волордимирівни та Юрчук Світлани Володимирівни високо оцінили майстерність, художньо-естетичний рівень виконання і репертуар обласного огляду та роботи учнів і працівників навчального закладу представлені на виставку образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва та технічної творчості.

          Хочеться сердечно подякувати всім учасникам концерту за таланти і старанність;  глядачам, членам журі – за увагу, розуміння, людяність; викладачам, майстрам виробничого навчання за чудово оформлену виставку. Окрема подяка керівництву ліцею за нову звукову апаратуру, придбану напередодні огляду.

Усім зичу здоров’я, миру та нових творчих звершень!

 

         Є.В.Лісовська - заступник директора ліцею по навчально-виховній роботі.

Переглядів: 601 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту