Вівторок, 07.05.2024, 19:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2014 » Липень » 2 » День працівника освіти в Плужненському професійному аграрному ліцеї.
10:02
День працівника освіти в Плужненському професійному аграрному ліцеї.

Перша неділя жовтня – це найкращий період місяця, тому що саме тоді святкують День працівника освіти. Саме в цей день учні висловлюють подяку та привітання своїм наставникам за їх щедру та плідну працю. Це свято святкують всі навчальні заклади. Тож відразу зрозуміло, що ця подія не пройшла і повз стін нашого ліцею, в якому працюють найкращі вчителі, майстри та інші працівники.  Вечір присвячений Дню вчителя розпочали ведучі учні 12 групи Якимчук Катерина та Ємелянова Юлія, які вступним словом привітали всіх присутніх зі святом освітян. В першу чергу до вітального слова було запрошено заступника директора по НВЧ Кушніра В.П. який привітав всіх присутніх освітян з наступаючим святом та побажав крепкого здоров’я, терпіння, творчих злетів у своїй роботі та слухняних учнів.

                    В програмі свята звучали пісні: «Учитель»,«Подяка вчителям», «Цей край», «Моя Україна» у виконанні учнів 22 групи Рабчук Анастасії та Павлюк Марії, «Сорочка мамина», «Хуторянка», учнів 32 групи Каленюк Альони та Крайчинської Інни, «Батьківська пісня» учнів 12 групи Якимчук Катерини, Кулаківської Іванни,  та «Музика рідного дому» учня 11 групи Хом’яка Олександра. Дуже гарно поставили літературну композицію «Учительська доля» такі учні: Хвищук Ліля, Зеленюк Петро, Максимчук Ірина, Тюкавкіна Анастасія, Ткачук Вікторія, Кондратюк Оксана, Якуш Ірина. А також чудовий настрій та приємну атмосферу осіннього вечора для всіх присутніх створили учні  21 групи Філінюк Олександ та Охремчук Олег. На завершення свята учениця 12 групи Якуш Ірина прочитала авторський вірш «Учителю». З заключним вітальним словом до працівників ліцею  та подякою до всіх учасників свята висловилась заступник директора по НВР Лісовська Є.В. І на завершення Юрій Хеленюк заспівав пісню «Щастя».

                 Я хочу подякувати всім працівникам за їхнє добро, яке вони віддають учням.  Це дуже важливе свято, тому що вчити – це важка праця. Адже не просто вкладати в людей знання і терпеливо  навчати дітей. Один із древніх мудреців сказав: “Хто тримає в руках освіту, той може змінити обличчя землі” Саме ці слова сказані про наших вчителів. Тому що в нашому ліцеї виховують майбутніх працівників – це кухарів, водіїв, трактористів та лісників. Кожна з цих професій дуже важлива для нашого суспільства.

              Дорогі наставники! Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов´язок, вчите учнів пізнавати нове і пам´ятати якого  вони роду. Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевненна, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України. Щиросердечно бажаємо вам, шановні освітяни, міцного здоров´я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги, а також щоб Ваші знання, любов і терпіння відгукнулись вдячністю Ваших учнів.

 

Провідний бібліотекар Плужненського ПАЛ Кондратюк В.С.

Переглядів: 609 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту