Вівторок, 07.05.2024, 22:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2014 » Липень » 2 » Гран-прі – найвища нагорода обласного конкурсу.
10:01
Гран-прі – найвища нагорода обласного конкурсу.

Обласний конкурс «Пісенний вернісаж» серед працівників професійно-технічних навчальних закладів був проведений в м. Хмельницькому  відповідно до наказу Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької  обласної державної адміністрації № 2133-но від 09.10.2013 р., з метою залучення працівників до активної участі у мистецькому житті навчального закладу,

 Конкурс проходив за номінаціями: солісти; малі вокальні форми (дуети, тріо, квартети).

           Оцінювання учасників конкурсу журі здійснювало за 15-ти бальною системою згідно з наступними критеріями: майстерність виконання (15 балів);

сценічність (15 балів); артистичність (15 балів); Максимальна кількість – 45 балів.

Плужненський професійний аграрний ліцей на конкурсі «Пісенний вернісаж» у номінації  «солісти» представляв керівник гуртків художньої самодіяльності Юрій Хеленюк, який виконав пісню із репертуару Віктора Павліка «Щастя»

 Виконання цієї пісні принесло щастя, радість, задоволення від сприйняття змісту, від майстерності відображення артистичної культури виконання, від природного таланту співу, не тільки членам журі, але й усім присутнім в залі. Ю рій Хеленюк подарував глядачам і журі приємні хвилини насолоди мелодійно лунав  його голос і зачаровував всіх. Жюрі дало високу оцінку майстерності виконання пісні У конкурсі приймали участь представники з 30 ліцеїв. Юрій Хеленюк отримав  «Гранпрі».

Колектив ліцею радіє разом з Юрієм Миколайовичем його перемогою і бажає нових творчих злетів, нових перемог.

          У другій номінації «малі вокальні форми» Юрій Миколайович  Хеленюк та Анатолій Васильович  Колісняк  виконали пісню на  слова Дмитра Павличка, музику Олександра Білаша  «Явір і яворина» . Чудово виконував дует цю пісню, але журі  поскупилося всі перемоги відати Плужненському ліцею, тому члени журі присудили друге місце за виконання пісні «Явір і яворина»

           Керівники гуртків художньої самодіяльності Юрія Хеленюк та Анатолій  Колісняк мають талант самі виконувати пісні і навчають учнів  та працівників ліцею  артистично виконувати пісні.

          То ж нехай успіх Вас не покидає, нехай учні ліцею продовжують радувати Ваші серця.

           Від душі бажаю Юрію Хеленюку та Анатолію  Колісняку посильної праці і творчого не спокою.

 

Заступник директора по навчально–виховній роботі     Є.В.Лісовська

Переглядів: 591 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту