Середа, 08.05.2024, 01:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2014 » Липень » 2 » Конкурс агітбригад «Моя професія – моя гордість»
09:53
Конкурс агітбригад «Моя професія – моя гордість»

            Вибір професії до початку навчання є дуже важливим кроком. Адже нікому не хочеться   викинути на вітер  згаяний час і гроші (контракт),  щоб через пару років навчання  зрозуміти,  що обрана професія, зовсім не те,  що тобі було потрібно.

            Також, від попиту на ринку праці залежить багато чого: і рівень зарплати, і престижність твоєї майбутньої посади, і твоє моральне задоволення від роботи у своїй професії. Щоб у майбутньому  з тебе  вийшов  чудовий  професіонал,  тобі  потрібно оволодіти теоретичними і практичними знаннями,  а головне – навчитися гармонійно їх об'єднувати.

            10 жовтня 2013 року у Плужненському професійному аграрному ліцеї відбувся перший тур обласного профорієнтаційного заходу – конкурсу агітбригад «Моя професія – моя гордість» серед команд учнівської молоді професійно-технічних навчальних закладів області, в якому прийняли участь учні І-ІІІ курсів навчального закладу.

            Цей конкурс проводився у формі профорієнтаційної гумористичної інтелектуально-розважальної гри з метою формування свідомого підходу до вибору професії, створення сприятливих умов для забезпечення раціонального, продуктивного, змістовного дозвілля молоді, її творчого, інтелектуального і духовного розвитку, задоволення потреб учнівської молоді професійному самовизначенню і творчої самореалізації.

            У першому відбірному етапі конкурсу взяли участь всі учнівські групи ліцею. Кращими були визначені учні, що навчаються з професії «Соціальний робітник; молодша медична сестра з догляду за хворими» - м. Ізяслав, «Тракторист - машиніст» - с. Хотень.

            17.10.2013 року відбувся другий тур відбірного етапу конкурсу. Фіналісти демонстрували свої знання та вміння у трьох конкурсах: 

1 конкурс  «Візитка»;

2 конкурс (творчий музичний) «Один день з життя професіонала»;

3 конкурс «Сценарій».

Члени журі, у складі якого були працівники ліцею, а також представники Ізяславського районного центру зайнятості оцінювали учасників конкурсів за оригінальність, гумор, творчий підхід у виконанні, за компетентність у сфері професій, які презентувалися, виконавську майстерність, естетичний та етичний рівень виконання. Глядачі ж оцінювали виступ команд бурхливими оплесками.

Рішення журі було одноголосне – переможцем відбіркового етапу було визначено команду з професії «Тракторист - машиніст».

            Заступник директора  Ізяславського районного центру зайнятості Архипюк О. С. вручила переможцям конкурсу почесні грамоти та подарунки.    

            Команда-переможець відбірного етапу конкурсу взяла участь у зональному етапі (півфіналу) конкурсу у м. Славута. Учасники конкурсу, учні по професії «Тракторист-машиніст с/г виробництва (категорії «А», «В»); слюсар-ремонтник, водій автомобіля (категорії «С»),   Філінюк Олександр, Охрімчук Олег, Соловейко Іван, Рибак Євген вдруге від Ізяславського районного центру зайнятості отримали цінні подарунки і грамоти.

            Побажаємо їм творчих успіхів у майбутніх конкурсах!

Бібліотекар ліцею Семененко С.О.,

         член бібліотечного активу Ковальчук Яна.

Переглядів: 1358 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту