Четвер, 02.05.2024, 10:29
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2016 » Жовтень » 13 » ОСІННІЙ БАРВОГРАЙ
21:06
ОСІННІЙ БАРВОГРАЙ

                                             ОСІННІЙ  БАРВОГРАЙ  

Веселе літо згасло. Вересень став повноправним господарем у природі. Незвично холодно стає вранці й уночі. Лише вдень пригріває сонечко, немов намагається нагадати про літо. Поля відпочивають після виснажливої тривалої праці.Вже подарували господарям свій золотавий урожай садки. Усюди відчувається прохолодний подих осені. Сіре небо все частіше затягають низькі хмари. Повільно кружляє в повітрі жовтогарячий  падолист.У такі дні на якусь мить душу покриває світлий смуток. Ми поринаємо в роздуми про сенс людського існування. Усе це є ознаками того, що настала найкрасивіша пора року, яку оспівували художники, композитори, поети. Настала золота осінь…     

 Саме такої дивовижної пори в Плужненському ПАЛ стало традицією проводити осіннє свято-бал квітів. До цього дійства учні ліцею підготували чудові букети та композиції з квітів і природних матеріалів, а вірніше, з того, що подарувала нам осінь.   

У святковій залі лунала музика,звучали пісні та вірші на захист кожного букета та композиції, що їх запропонували до уваги глядачів кожна з груп ліцею. Творчій уяві не було меж. Кожного року на такому святі дивуєшся людській фантазії і обов’язково побачиш щось новеньке, цікаве чи чудернацьке, що тебе вразить. Переможців визначало компетентне журі, якому було нелегко прийняти рішення, кого назвати найкращим. Кожен букет і композиція, кожен захист учнями своїх чудових робіт заслуговували називатись найкращими. Але переможці визначені-перше місце зайняла група 4-б, друге місце розділили між собою 35 група та 14 група.                                                Осіннє свято ще раз підкреслило красу, різноманітність та щедрість природи, подарувало усім присутнім радість творчості та гарний настрій.                                                                                                                                                                                                      Ведучі свята Драчук Марія та Кравчук Вікторія учні 35 та25 груп по професії «Соціальний робітник, молодша медична сестра з догляду за хворими».

Переглядів: 472 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту