Четвер, 02.05.2024, 13:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Головна » 2016 » Жовтень » 13

 
Це сонце, що гріє ласкаво й привітно.
Здоров’я – смак свіжих ягід дозрілих,
Це спорт, що дає нам наснагу і силу.

Фізична культура і спорт є запорукою здорової нації. Кожен рік у вересні відзначається у всій державі день фізичної культури і спорту – свято сили, краси, здоров’я, гармонії. 7 вересня на спортивному майданчику Плужненського професійного аграрного ліцею відбулися урочистості до дня святкування Дня фізичної культури та спорту. Свято розпочалось із виступу директора Лісовського Михайла Івановича, який привітав ліцеїстів, педпрацівників та гостей свята, побажав найкращих результатів у змаганнях. До ліцею були запрошені вчителі шкіл № 5- Мацех О.Р.; № 1-Калашнік Л.С., Хеленюк М.М. із командами учнів.

Змагання розпочались із масового пробігу на 1,5 км., де переможцями стали учениця 25 гр. Дацюк Юля , учень 14 гр. ... Читати далі »

Переглядів: 478 | Додав: ppal33 | Дата: 13.10.2016 | Коментарі (0)

Вечір знайомства з новими талантами

в Плужненському ПАЛ.

 

Нещодавно у Плужненському професійному аграрному ліцеї був проведений вечір знайомства з першокурсниками «Алло, ми шукаємо таланти», який уже став традиційним. Кожного року до нас на навчання приходять надзвичайно талановиті діти, і такий захід – чудова нагода їх розгледіти. А що означає слово «талант»?

У Новому Заповіті є «Притча про таланти», в якій йдеться про трьох рабів, яким господар подарував монету під назвою «талант». Один закопав свій талант у землю, другий розміняв його, а третій примножив. Ми впевнені, що учні нашого ліцею мають таланти: вміють декламувати вірші, співати, ... Читати далі »

Переглядів: 527 | Додав: ppal33 | Дата: 13.10.2016 | Коментарі (0)

                                             ОСІННІЙ  БАРВОГРАЙ  

Веселе літо згасло. Вересень став повноправним господарем у природі. Незвично холодно стає вранці й уночі. Лише вдень пригріває сонечко, немов намагається нагадати про літо. Поля відпочивають після виснажливої тривалої праці.Вже подарували господарям свій золотавий урожай садки. Усюди відчувається прохолодний подих осені. Сіре небо все частіше затягають низькі хмари. Повільно кружляє в повітрі жовтогарячий  падолист.У такі дні на якусь мить душу покриває світлий смуток. Ми поринаємо в роздуми про сенс людського існування. Усе це є ознаками того, що настала найкрасивіша пора року, яку оспівували художники, композитори, поети. Настала золота осінь…   &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 472 | Додав: ppal33 | Дата: 13.10.2016 | Коментарі (0)

Зустріч учнів з працівниками правоохоронних органів.

Одним із пунктів плану виховної роботи з учнями  в позаурочний час у Плужненському професійному аграрному ліцеї  є організація зустрічей з працівниками правоохоронних органів. Метою таких зустрічей є профілактика  поширення  проявів протиправної поведінки учнів, оскільки у суспільстві спостерігається тенденція до загострення соціально-економічних, психолого-педагогічних факторів, які детермінують деструктивну поведінку неповнолітніх. Зростає чисельність дітей з порушенням норм поведінки та тих, які відносяться до "групи ризику" і долучаються до раннього алкоголізму, наркоманії, збільшується питома вага протиправної, агресивної та аутоагресивної поведінки підлітків під впливом алкогольного та наркотичного сп’яніння. Спостерігається нехтування правовими, моральними, с ... Читати далі »

Переглядів: 663 | Додав: ppal33 | Дата: 13.10.2016 | Коментарі (0)

 

          З метою формування правової культури, попередження та профілактики злочинності серед  учнівської молоді Плужненського професійного ліцею, нещодавно в м.Ізяславі  відбулася зустріч учнів навчального закладу із представниками Ізяславського ВП Славутського відділу ГУНП в Хмельницькій області –начальником сектору превенції майором поліції  Кошеваром О.В. та дільничним офіцером поліції Герасимчуком А.В., які провели бесіду на тему «Адміністративна та кримінальна відповідальність учнів за скоєні вчинки». 

Правоохоронці розповіли про недопущення втягування неповнолітніх у протиправну діяльність, запобігання іншим негативним проявам в учнівському  середовищі, адже забезпечення безпеки підростаючого покоління є одним з найважливіших завдань, яке стоїть перед охоронцями права. Ол ... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: ppal33 | Дата: 13.10.2016 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту