Четвер, 02.05.2024, 11:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2016 » Жовтень » 13 » Співпраця з працівниками правоохоронних органів.
20:59
Співпраця з працівниками правоохоронних органів.

 

          З метою формування правової культури, попередження та профілактики злочинності серед  учнівської молоді Плужненського професійного ліцею, нещодавно в м.Ізяславі  відбулася зустріч учнів навчального закладу із представниками Ізяславського ВП Славутського відділу ГУНП в Хмельницькій області –начальником сектору превенції майором поліції  Кошеваром О.В. та дільничним офіцером поліції Герасимчуком А.В., які провели бесіду на тему «Адміністративна та кримінальна відповідальність учнів за скоєні вчинки». 

Правоохоронці розповіли про недопущення втягування неповнолітніх у протиправну діяльність, запобігання іншим негативним проявам в учнівському  середовищі, адже забезпечення безпеки підростаючого покоління є одним з найважливіших завдань, яке стоїть перед охоронцями права. Олександр Володимирович провів змістовну розповідь, в якій пояснив про права, обов’язки  молоді  та відповідальність, яку  несуть вони,або ж їхні рідні в разі скоєння злочину або адміністративного правопорушення. Він закликав присутніх сумлінно вчитися, адже знання допомагають у різних життєвих ситуаціях та висловив упевненість, що ця зустріч вбереже їх у майбутньому від негативних і невірних вчинків. Розповіли учням також і про згубні наслідки вживання алкоголю, тютюнопаління, наркоманії, про кримінальну відповідальність, яка передбачена за зберігання, вживання та розповсюдження наркотичних речовин.  

Гості надали чіткі відповіді на кожне поставлене запитання учнями та працівниками ліцею. Зустріч пройшла у теплій, доброзичливій атмосфері взаєморозуміння. 

Адміністрація ліцею, присутні педагоги та учні висловили щирі слова вдячності працівникам правоохоронних органів та наголосили на великому бажанні співпрацювати й надалі.

                                                                                                                              Голова молодіжної ради Плужненського ПАЛ     Анастасія Гриценко

Переглядів: 463 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту