Четвер, 02.05.2024, 03:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2016 » Жовтень » 13 » Зустріч учнів з працівниками правоохоронних органів.
21:04
Зустріч учнів з працівниками правоохоронних органів.

Зустріч учнів з працівниками правоохоронних органів.

Одним із пунктів плану виховної роботи з учнями  в позаурочний час у Плужненському професійному аграрному ліцеї  є організація зустрічей з працівниками правоохоронних органів. Метою таких зустрічей є профілактика  поширення  проявів протиправної поведінки учнів, оскільки у суспільстві спостерігається тенденція до загострення соціально-економічних, психолого-педагогічних факторів, які детермінують деструктивну поведінку неповнолітніх. Зростає чисельність дітей з порушенням норм поведінки та тих, які відносяться до "групи ризику" і долучаються до раннього алкоголізму, наркоманії, збільшується питома вага протиправної, агресивної та аутоагресивної поведінки підлітків під впливом алкогольного та наркотичного сп’яніння. Спостерігається нехтування правовими, моральними, соціальними нормами, спад інтересу до навчання невідвідування навчальних занять, відчуження від навчального середовища.

          Таку зустріч учнів ліцею  організовано   05.10.2016 року з  працівниками  Ізяславської поліції . Інспектор з ювінальної превенції  лейтенант поліції Гончарук  Михайло Ростиславович та дільничний офіцер поліції Кравець Олександр Володимирович  ознайомили учнів з окремими статтями цивільного та кримінального кодексу. Розповіли про шкоду для організму підлітків вживання  алкоголю, наркотичних речовин, паління цигарок,  а також адміністративну відповідальність  за  правопорушення дисципліни  у громадських  місцях. Відповіли на запитання, які цікавили учнів.

Отже в навчальному закладі  інженерно – педагогічні працівники   ліцею разом з працівниками правоохоронних органів намагаються створити умови для формування позитивних якостей особистості в процесі різноманітних видів трудової, навчальної, позаліцейної й іншої діяльності, що сприяють інтелектуальному, морально-етичному, естетичному     розвитку, виробленню стійкості до негативних впливів середовища.

                  Гончарук Г.М.- практичний психолог  Плужненського ПАЛ

Переглядів: 662 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту