Четвер, 02.05.2024, 15:51
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2016 » Жовтень » 13 » Вечір знайомства з новими талантами
21:08
Вечір знайомства з новими талантами

Вечір знайомства з новими талантами

в Плужненському ПАЛ.

 

Нещодавно у Плужненському професійному аграрному ліцеї був проведений вечір знайомства з першокурсниками «Алло, ми шукаємо таланти», який уже став традиційним. Кожного року до нас на навчання приходять надзвичайно талановиті діти, і такий захід – чудова нагода їх розгледіти. А що означає слово «талант»?

У Новому Заповіті є «Притча про таланти», в якій йдеться про трьох рабів, яким господар подарував монету під назвою «талант». Один закопав свій талант у землю, другий розміняв його, а третій примножив. Ми впевнені, що учні нашого ліцею мають таланти: вміють декламувати вірші, співати, танцювати  та кожен з них ніколи не закопає  свій талант у землю, не  розміняє його, а тільки примножить за роки навчання та надалі у своєму житті.

У цьому році вечір знайомства розпочала ведуча учениця другого курсу Кондратюк Іванна, а також художній керівник Хелеюк Юрій Миколайович показав майстер – клас з піснею «Київська Русь».

Кожна дитина має свій талант і першою його нам показала учениця групи №12  Петрівська Каріна  з піснею «Батьки мої». Учні 11 групи Павлюк Микола та Ткачук Сергій прочитали гуморески Василя Кравчука.

Кухарі, учні 22 групи  Гончарук Анастасія, Непевна Аліна – справжні патріоти, адже так натхненно співати пісні «Вишиваночка», «Мої крила», «Батьківська пісня»,  можуть тільки люди, які справді люблять свій край.

Дуже багатим на талант виявились учні 31 групи Богуш Володимир та Гребенюк Володимир, які виконали пісню «Місяць на небі», а також учень 21 групи Присяжнюк Олександр, який виконав пісні «Наречена»,  та «Слав’яночка». І звісно ж  неймовірно талановитим виявився дует дівчат 12 групи Петрівської Каріни та Губалек Іванни з піснями «Палала», «Моя Україна», «Україна – це я», а також дует Губалек Іванни та Садовець Ольги з піснею «Сорочка мамина».

 В цьому році наш навчальний заклад поповнився неймовірно талановитими учнями, які ми будемо надіятись не закопають свій талант у землю, а тільки примножать.

Провідний бібліотекар

Плужненського ПАЛ

Кондратюк Валентина Сергіївна

 

 

 

Переглядів: 528 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту