Вівторок, 07.05.2024, 15:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2014 » Липень » 2 » Прощання з ліцейною родиною
10:06
Прощання з ліцейною родиною

До неба музика сягає, наче мрія,

І тане в квітах урочистий зал.

В очах у кожного і радість, і надія…

У ліцейній родині випускний  бал.

Сьогодні ми зібрались для прощання.

Все в нас і смутком, й радістю дзвенить.

Це свято зрілості, і свято розставання,

І майбуття прекрасна світла мить.

Ось і настав цей день – день прощання з Плужненським професійно-аграрним ліцеєм.     Попереду незвідана даль.  Позаду – перша здобута професія, ліцейна родина та навчання  по професії «Тракторист – машиніст, водій категорії С». Знайти себе, своє місце у житті, вирости і вижити, бути завжди людиною – що є святішого і дорожчого? 

В святково прибрану залу під звуки випускного вальсу майстри  Федорчук М.Ю. та Близнюк А.М. завели чарівних дівчат та мужніх юнаків до святково прибраної зали , де їх зустріли гучними оплесками.

Першим привітав учнів директор Плужненського  ПАЛ  Лісовський М.І. , який   побажав отримати кожному   випускнику задоволення від  обраної професії,  велику заробітну плату, мужності та терпіння,  творчої наснаги у роботі та подальших здобутків та ніколи не забувати ліцейну родину,.

Наступним виступив Заступник директора по НВЧ Кушнір В.П ,який привітав випускників ліцею зі святом та наголосив на значимості урочистої події як ще однієї сходинки учнів у самостійне життя та зачитав наказ про закінчення навчання та отримання   дипломів  і разом з директором вручив їх учнями.  

Майстер групи 1-Б  Федорчук М.Ю. побажав наснаги в роботі, постійного вдосконалення,  продовжити шлях  та отримати найвищі нагороди в робітничій професії. І справжнім автомобілістам «Ні гвоздя – ні жезла на дорозі»

Заступник по НВР Лісовська Є.В. урочисто під звуки маршу вручила учням групи подяки та похвальні листи за культурно та спортивно – масову роботу і побажала подальших здобутків. Також слід відмітити  талантів ліцейної родини, що своїм співом прикрасили випускне свято.  

Чимось ліцей сьогодні схожий на осіннє дерево, від якого відриваються і відлітають назавжди 13 яскравих, неповторних листочків. Що чекає їх в майбутньому? Як складеться їхня доля?

          Дорогі випускники! Запамятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівавнь.

Життя-це шанс.Скористайся ним!
Життя-це краса. Милуйся нею!
Життя-це мрія. Здійсни її!
Життя-це виклик. Прийми його!
Життя-це обовязок. Виконай його!
Життя-це скарб. Бережи його!
Життя-це любов. Насолоджуйся нею!
Життя-це удача. Шукай цю мить!
Життя таке чудове. Не марнуй його!
Це твоє життя. Бережи його!
          Не забувайте, що навчалися ви для того, щоб розум і серце віддати людям. Не заплямуйте доброго імені свого роду, честі ліцею, котрий дав вам путівку в життя.
          Щасливої вам дороги!

Гусарчук Н.М.- вихователь гуртожитку

Переглядів: 648 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту