Вівторок, 07.05.2024, 15:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Плужненський ПАЛ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України

Новини » 2014 » Липень » 4 » Змахнув крилом розлуки сірий птах…Випускний вечір у Плужненському аграрному ліцеї
05:08
Змахнув крилом розлуки сірий птах…Випускний вечір у Плужненському аграрному ліцеї

Злітайте, линьте в небо журавлі

І гордо розправляйте свої крила.

Вдихайте пахощі щедротної землі,

Яка дає наснагу й силу…

         Супроводом козацького маршу і гучних оплесків випускників віншували у залі ліцею м. Ізяслава інженерно-педагогічні працівники, батьки, учні та гості.  Ведучі оголосили, що свято «Юність трудова – 2014» відкрило свою прощальну завісу. У невимовній тиші прозвучав Державний Гімн України, Гімн ліцеїстів на слова і музику нашого земляка В.Кравчука.

           З вітальним словом до юнаків і дівчат звернувся директор навчального закладу М.І.Лісовський і виголосив подяку випускникам, педагогічним наставникам та батькам. Свій виступ Михайло Іванович завершив словами: «Слава Україні!» і відгуком усієї зали – «Героям слава!».

           І настала мить, до якої, крок за кроком, ступали три роки дві групи випускних групи – це зачитання наказу В.Кушніром про вручення дипломів кваліфікованих робітників та атестатів про середню освіту. Гарно і співзвучно, класні керівники Мовчан О.В., Даниленко Г.А. та майстри Вінічук В.П., Козак О.А. говорили для усіх присутніх цікавинки у поетично-прозовій формі про життєдіяльність кожного випускника у стінах ліцею.

               А затим, з найкращими побажаннями випускникам виступали їхні наставники – класні керівники говорили стишено, згадували перші дні знайомств, злети і падіння, зичили гармонії з людьми і природою, аби не втратити себе як особистість на життєвих стежках.

          До вітального слова долучився  письменник, байкар, композитор В.Кравчук. У відповідь, випускники зі словами подяки звернулися до інженерно-педагогічного складу ліцею та найрідніших людей – батьків. Свято все більше набувало ліричності і сумовитого прощання, коли дарувалися квіти, вальсували у парах випускники і працівники ліцею, коли звучали пісні про Україну, рідну землю, маму і тата, останній дзвінок, пісенні побажання із уст Аліни Шумеляк , Даші Похилюк , Ольги Хеленюк, Ганни Яремчук. Еліни Крохмалюк, Володимира Панчохи, Юрія Хеленюка та Анатолія Колісняка

   Від першокурсників Гойко Анастасії, Бернацької Ріта, Яремчук Ганни
 учні випускних груп почули і привітальні слова і обіцяння, що стануть гарною достойною зміною – професійними робітниками.

         Насамкінець випускного вечора учнів Касянчук Вікторію, Щегоріну Тетяну, Миколайчук Тетяну  Кравченко Світлану  Нимировську Людмилу було нагороджено грамотами за високий рівень навчальних досягнень. Одинадцятьох учнів було нагороджено за активну участь у художній самодіяльності, спортивно-масовій роботі ліцею, громадській діяльності та суспільно-корисній праці, за участі в профорієнтаційній роботі у складі агітбригади.

         Коли сказані були майже усі слова, зала хвилиною мовчання вшанувала пам»ять про Небесну Сотню та Героїв України, які загинули на Сході в ім’я єдиної України…

         Ведучі Панчоха Володимир і Яремчук Ганна запросили до слова настоятеля Ізяславської Свято-Пантелеймонівської церкви  протоієрея отця Володимира з напутніми словами звернувся до молодого покоління, батьків та благословив їх у життєву професійну дорогу, окропивши Святою водою. Завіса випускного вечора «Юність трудова-2014» згорнула свою вуаль… і звучала пісня:

Не забувайте татових порад,

Турботливий і ніжний голос мами,

Та рідний дім і квіти у саду,

Що завжди вас стрічають радо.

                                     

 Класний керівник випускної групи, Старший викладач

Даниленко-Зінчук Г.А.

Переглядів: 767 | Додав: ppal33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту